красота

Вести

slava.bg : ЛЕЙДИ ХАРМОНИЯ  за женско здраве и красота

ЛЕЙДИ ХАРМОНИЯ за женско здраве и красота

Женското здраве изисква специфично внимание и грижи. Хормоналните промени, които настъпват у жената всеки месец и през различни периоди от живота ѝ, като бременност, кърмене, менопауза определят нейното цялостно физическо и емоционално състояние. Те определят и нейното настроение и добър външен вид.
 Счита се, че днес живеем в ера на естрогенов доминанс. Ксеноестрогени са външни естрогени от обкръжаващата среда, ендокринни нарушители, които блокират нормалното функциониране на хормоните в организма. Те се намират в храната, козметиката, пластмасата. Те са част от ежедневието ни и са причина за хроничен хормонален дисбаланс, водещ до репродуктивни проблеми, такива, свързани с цикъла, с черния дроб, с кожата и много други. Един от начините да се противодейства на голямото количество естроген в организма е да се повиши производството на прогестерон.
 Билката Агнус кастус действа на няколко нива в организма. Без да съдържа хормони, тя допринася за хормоналния баланс в организма. Намалява синтеза на пролактина, чиито повишени стойности често са свързани с нередовен или болезнен цикъл. Стимулира производството на прогестерон. Агнус кастусът влияе аналгетично и потушава симптоми като тежест в гърдите, раздразнителност, депресия, честа смяна на настроенията.
 Репеят е известен с общо пречистващия си ефект. Той има много силно влияние върху кожата. Той стимулира производството на колаген и влияе на здравината на съединителната тъкан. Това пряко влияе, както при кожни раздразнения и неразположения, така и при целулит и бръчки. Подходящ е също и за коса и нокти. Пречиства кръвта и лимфата. Действа диуретично.
 Освен с благотворното си влияние върху кръвообращението и мозъка, Центела азиатика стимулира производството на колаген. Тя намалява отоците и осигурява еластичност и здравина на кожата. Много е подходяща както при целулит, така и при възстановяване на разранена кожа и белези по нея, при алергични дерматити, акне, наранявания, изгаряния.
Екстрактът от Гроздово семе съдържа олигомерни проантоцианидини, които са едни от най-силните антиоксиданти. Подобряват кръвообращението. Имат противовъзпалително и антиалергично действие. Подходящи са при всякакви кожни неразположения – рани, подкожни кръвоизливи.  
 Селенът е органично свързан (L-селенометионин), което го прави много по-лесно усвоим за организма. Той е мощен антиоксидант. Има редица проучвания за благотворното му влияние върху кожата. Органичният селен защитава от оксидативен стрес и влияе положително върху косата и ноктите.
 Витамин Д3 в продукта е уникална растителна форма. Той е изключително важен за усвояването на калция от червата. Неговата липса може да доведе до фрактури и да отслаби значително костите. Важен е и за имунната и за сърдечно-съдовата система.
 Лейди Хармония съдържа натурални екстракти с благотворно влияние върху женското здраве.

  •   Подпомага хормоналния баланс в организма, нормалното протичане на менструалния цикъл и менопаузата.
  •   Действа срещу мастните отлагания и целулита.
  •   Влияе благотворно върху кожата и съединителната тъкан.  
  •   Поддържа здравината на костите и кръвоносните съдове.

 Лейди хармония е изцяло натурален. Не съдържа животински продукти, оцветители и консерванти. Можете да намерите в аптеките и без рецепта.
Повече информация можете да получите ТУК!

 Вижте и новите продукти за диабетици от серията Botanic:
ДиабеФор Протект Тук!
ДиабеФор Глюко Тук!

2352
CharlesFlino 20.08.2017 06:55ч.

wh0cd465872 buy finasteride no rx synthroid 100 baclofen more about the author yasmin

2351
BrettraP 20.08.2017 06:34ч.

wh0cd560598 go here buy cephalexin

2350
Eugeneabing 20.08.2017 04:29ч.

wh0cd396770 diclofenac 75mg viagra online

2349
Alfrednup 20.08.2017 03:53ч.

wh0cd861866 buy phenergan online tetracycline prescription

2348
ErickHok 20.08.2017 03:09ч.

wh0cd137006 generic advair diskus no prescription prednisone more info celebrex eurax without prescription erythromycin nolvadex generic eurax