красота

Вести

slava.bg : Лили Маравиля се впечатли от швейцарски биодермални филъри

Лили Маравиля се впечатли от швейцарски биодермални филъри

На специална презентация Аксис България  представи своите хитови продукти. Българската компания, която притежава ексклузивитет за внос и разпространение на продукцията на световния лидер в производството на консумативи за дентални лекари - AXIS DENTAL SWITZERLAND, представи био дермалните филъри APRILINE на SUISSELLE и избелващите системи за зъби PURE на AXIS SWITZERLAND.

Продуктите притежават сертификати за най-високо качество и клинична история. Г-жа Стефка Здравкова и г-н Красимир Аначков – съсобственици в Аксис България  представиха пред  аудиторията предимствата на тези  уникални продукти. В първата част на презентацията, един от най-добрите специалисти в областта на естетичната дерматология - д-р Снежана Манджукова, изнесе кратка професионална лекция, подкрепена с клинични случаи за предимствата на био филърите на швейцарската продуктова линия APRILINE  на SUISSELLE.

Новата генерация био дермални филъри с патентованата технология A.P.R.I. е разработена след петдесетгодишни изследвания на хиалуроновата киселина, което осигурява надеждно стабилизиране и чистота на продуктите. Всички процеси се осъществяват без допълнителни химически реактиви, като киселини или основи, което гарантира абсолютна безопасност на био продуктите.

Иновативните швейцарски продукти съдържат еднофазен гел със 100% ефективно омрежване на хиалуроновата киселина, благодарение на уникалната нова A.P.R.I. технология. Това революционно изследване и развитие в областта на синтезирането на мрежово свързани соли на хиалуроновата киселина в силно концентриран воден разтвор е довело до създаването на патентована иновативна продуктова линия. Всички тези предимства регенерират клетките в дълбочина като мощен стимулатор на производството на колаген.

Био филърите са създадени за употреба от професионалисти за подмладяване на кожата с минимално инвазивни процедури, комфортно запълване на бръчки, коригиране на белези, увеличаване на еластичността на кожата, възстановяване на обема. Продуктите са интелигентно адаптирани  към кожата. Резултатът от тях е  безупречен и дълготраен – 10-12 месеца.

Пред гостите бе презентирана и избелващата система PURE на AXIS SWITZERLAND – иновативен продукт, който дава професионални резултати. Избелващите агенти са последна иновация в медицината и ефектът е блестящо бели зъби и сияйна усмивка. Актрисите Лили Маравиля, Илиана Лазарова и Ани Михайлова бяха силно впечатлени от качеството на продуктите. Те споделиха, че красивата усмивка и сияйната кожа са изключително важни за качеството на живот. „Със сигурност те също играят роля и за успеха в нашата професия“, коментираха след представянето театралните прими.

3584
Jamespearo 21.10.2017 13:42ч.

online essay writer online homework help college essay help online https://essayonline.us.com - buy essay online

3583
Adidas neo 21.10.2017 13:09ч.

Adidas NMD,Adidas NMD Runner, Adidas neo Adidas neo

3582
Jamespearo 21.10.2017 12:23ч.

quick loans quick payday loans bad credit quick loans https://quickloans.us.com - quicken loans

3581
Jamespearo 21.10.2017 06:55ч.

college essays college writing essay need help writing essay https://collegeessay.us.com - college essay online

3580
Jamespearo 21.10.2017 03:30ч.

order essay order essay online cheap buy college essays https://buyessays.us.com - writing essay for college