красота

Вести

slava.bg :  Ким Кардашян с нови аромати за Свети Валентин

Ким Кардашян с нови аромати за Свети Валентин

В навечерието на Свети Валентин Ким Кардашиан реши да зарадва своите почитатели като разшири асортимента на KKW Fragrance с три аромата със сладки композиции от цветя и плодове, съобщава Elle.bg. Флаконите на новите Kimoji Hearts са направени под формата на сърца в три пастелни нюанса - лавандула Ride Or Die, синьо Bae и бонбонено розово BFF.

Само за няколко седмици Ким заинтригува всички с тийзъри в Instagram и вчера публикува видео със списъците на онези, на които най-напред ще изпрати парфюма си.Освен приятели и роднини, американската знаменитост реши да поздрави и тези хора, които през годините са я критикували и не я харесват. Сините листове с имена са за тези, които ще получат аромата в синята бутилка с нотки на жасмин, мандарина и ванилия.Тейлър Суифт, Пинк, Сара Мишел Гелар и Шарън Озбърн влязоха в списъка на хейтърите.

Кутиите, в които ще са доставени парфюмите са направени от шоколад, в който Ким е поставила ароматите и добавила към тях малки сърцевидни бонбони. Към шоколадовата кутия има и чук брандиран с инициалите й KKW, с който получателите могат да счупят шоколада и така да стигнат до сладките и парфюма. Ким пусна бранда си за аромати KKW Fragrance през ноември и предизвика голям фуроф - само за един ден телевизионната звезда спечели около 10 милиона долара от продажбата им.

2040
33 18.02.2018 00:58ч.

Когато поръчах това лекарство, ноктите на краката ми бяха в отвратително състояние. Вече си мислех да си махна ноктите с лазер-две години носех само затворени обувки заради гадните гъбички,благодарение на този крем се спасих завинаги http://bit.ly/2EqgU3E

2039
Buy An Essay 17.02.2018 19:14ч.

application essays common college essay essays george orwell scholarship essays

2038
Online Essay Writers 15.02.2018 07:53ч.

essays write essays essays fast custom essays

2037
Speedycash 11.02.2018 20:12ч.

personal loans online online installment loans best payday loans online loans online

2036
Quick Loans 11.02.2018 20:05ч.

bad credit lender loans personal personal loans unsecured tribal loans guaranteed approval