Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Богданска ражда три луди репортерчета

отпечатай новината

21.11.2017 15:28 | Видян 2198 пъти

Богданска ражда три луди репортерчета

При изневяра двамата са категорично, че ще се разведет

Месец след като Алекс Богданска и Дани Петканов си казаха заветното „да“ в любовното гнездо на ВИП Брадър, двамата вече обмислят опцията за три наследника. Талисманът на националите ни по баскетбол и Лудия репортер от предаването на Милен Цветков се надяват първата им рожба да е мъжка.

Мечтата си за голямо семейство манекенката загатна и с кадър в порфила си във Фейсбук. На снимката 23-годишната красавица позира пред отворен багажник на кола със седем малчугана вътре.

„Семейство Петканови след 5 години“, гласят думите ѝ към поста. „Лошото“ единствено е, че си мислиш, че ще „минеш“ с толкова малко деца. Плюс 2, 3 поне. Или футболен отбор или нищо!“, побърза да я контрира Даниел.

Влюбените вече делят един покрив и са категорични, че при разкрита нова изневяра ще се разведат моментално. Петканов споделя, че не би преживял да го наранят отново по този начин.

„Хората бяха толкова свирепи, че аз се чудех какво толкова лошо им се е случило, та да ме мразят така. Те ми отправяха смъртни обиди, замеряха ме с храна, брат ми каза, че съм срам за семейството. Беше ме страх да излизам навън“, изповяда се пред сп. LOVE style Александра.

Припомняме, че през 2016 г. Петканов се отказа от нежната си половинка, след като разбра, че тя му слага рога периодично. Той потърси отмъщение с публично унижение и за кратък период от време скандалът успя да изстреля Алекс „с пръст в уста“ към звездния небосклон.

След като заживяха под зоркото око на Големия брат двамата рестартираха любовните си отношения, въпреки че моделът прекрачи прага на Къщата като обвързана жена. В опит да изчисти името си, манекенката отдаде изневерите си на чиста доза любопитство.

Миската, която се разписа с участие в Непобедимите 3, призна, че е била щастлива с Петканов, но е лягала с други, за да види дали някой не може да я зарадва повече, пише монитор. Младоженците отричат слуховете, че за сватбата си във ВИП Брадър са взели чек за 200 000 лева. Част от спечеления си хонорар обаче двамата ще заделят за новия си дом.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !