Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Антураж от 80 души обгрижва Лепа Брена в София

отпечатай новината

21.11.2017 16:29 | Видян 1568 пъти

Антураж от 80 души обгрижва Лепа Брена в София

Шоуто ѝ в Арена Армеец започва с премиерата на биографичен филм

Антураж от 80 души ще обгрижва Лепа Брена по време на Best Of концерта ѝ в Арена Армеец на 18 декември. Техници, сценографи и балет ще пристигнат ден по-рано от западната ни съседка, а часове преди да запее Ti si moj grеh с българския трикольор в ръка звездата ще кацне у нас с персоналните си асистент, стилисти, коафьор и гримьор.

Поне три тоалета ще смени на сцената жената, чието име по паспорт е Фахрета Яхич. За пръв път пред родна публика тя ще представи сина си Стефан Живойнович, с който ще направят дует.

Събитието ще започне с премиерата на 30 минутен биографичен филм, в който ще бъдат включен и кадри от историческия лайв на Брена на стадион Васил Левски през 1990 г. За целта певицата наскоро призова всички споделили магията на този ден да ѝ помогнат изпращайки архивни материали и записи на мейл 1990@moko.bg.

„Винаги съм щастлива, когато ми предстои да се видя с българската публика. Относно този концерт трябва да призная, че тогава бях доста изненадана, тъй като не вярвах, че съм придобила такава популярност тук. Когато минахме с хеликоптера над стадиона, си помислих, че има някакъв важен мач и затова са се събрали толкова много хора“, обясни наскоро пред човек на Монитор Лепа Брена.

Ентусиастите, изпратили най-добрите видео находки от лайва, ще имат шанса да стиснат ръката на любимката си бекстейджа и да влязат като нейни специални гости в Арена Армеец. Билети се продават в eventim.bg на цена от 20 до 55 лв.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !