Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Линдарева с тунинг за 20 бона

отпечатай новината

22.11.2017 11:37 | Видян 2935 пъти

Линдарева с тунинг за 20 бона

Бившата любовница на Стефан Манов-Тачо - Зорница Линдарева, която сложи рога на Жени Калканджиева пред цяла България, се появи чисто нова в „Биг Брадър“.

Освен очеизвадната корекция на устните, скандалната моделка си е пипнала отново носа и си е сложила нови гърди, специално заради риалити шоуто, пише „Галерия“.

Най-ексцентрична от всичките пластики била тази на джуките. Линдарева и преди имаше корекция на устните, но съвсем банална. Сега Зори заменила хиалуроновите инжекции с нов революционен метод, на който се подложила в Истанбул.

Технологията била изключително скъпа за подобен род корекции – близо 2500 щатски долара. Още толкова струвала ринопластиката, след като резултатите от първата операция на носа се оказа незадоволителна за Линдарева. Новите гръдни импланти пък стъпили на 9000 лева.

Общата сума от близо 20 000 лева обаче не излязла от джоба на моделката, а от неин тайнствен благодетел.

Припомняме, че Зорница Линдарева участваше и в сезона на „ВИП Брадър“ преди 3 години заедно с Мис България Жени Калкандижева и нейния съпруг Стефан Манов. Зори влезе в Къщата като бивша любовница на Тачо, който след пиянски запой в Къщата й удари шамар и бе изгонен.

Източник: ХотАрена

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !