Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Ричард Гиър празнува 100-г. на баща...

Ричард Гиър празнува 100-г. на баща си: Фото на деня

Малка книга за мъдростта на големите мениджъри

отпечатай новината

22.11.2017 12:54 | Видян 1066 пъти

Малка книга за мъдростта на големите мениджъри

Джеймс Макграт е експерт-счетоводител и има над 25-годишен опит в публичния и в частния сектор като счетоводител, одитор, финансов контрольор и управленски консултант. През 1998 година започва работа в Университета на Централна Англия, където е курсов директор по магистратура за специалността „Образование и професионално развитие“.

За доктората си учи в университета в Бирмингам и пише дисертация върху мениджмънт и лидерство в образованието. Съавтор е на 5 книги, а „Малка книга за мъдростта на големите мениджъри“ е неговото трето самостоятелно заглавие. От 23 ноември книгата ще е на българския пазар благодарение на издателство „Хермес“.

Това не е книга за теории и модели, а за практически ръководни прозрения от хора, изградили репутация на далновидни бизнес лидери и визионери. Именно афоризмите и цитатите на водещи икономисти – като Дейл Карнеги и Питър Дракър, остават в историята и вдъхновяват поколения амбициозни мениджъри.

Те съдържат фундаментални истини за мениджмънта и предлагат безценна помощ за всеки, който заема или се стреми към ръководна длъжност. По-късно други мениджъри, лидери и коментатори са добавили към тази съкровищница своите заключения. Тази книга изследва 90 мъдри цитата и предлага начини да се приложат на практика.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !