Тарантино се отказа от последния си...

Рядко се случва обявен холивудски проект да бъде рязко...

Меган Фокс е неузнаваема без грим

Феновете на Меган Фокс бяха оставени да правят двойни...

Джино иска дете

отпечатай новината

22.11.2017 15:58 | Видян 1501 пъти

Джино иска дете

Популярният бизнесмен сподели пред съквартирантите, че е готов да даде 10 000 долара, за да има дете. Той разказа пред най-близките от обкръжението му в къщата, че скоро ще навърши 36 години, а все още няма жена, нито дете.

Емоционалното му изказване провокира съквартирантите да поговорят на съкровената тема, пише актуално.ком. Очевидно Джино се чувства самотен и успехите в бизнеса не са му достатъчни, за да изпита най-истинското щастие.

Липсата на любов и специалната жена до него го подтиска и го навежда към мрачни мисли. Вече усеща, че е време да изгради семейство, защото годините напредват.

Другите съквартиранти се изненадаха, че той все още няма деца.

Джино иска да срещне жена, която да го направи щастлив и да го зарадва с прекрасната новина, че ще става татко! Той категорично заяви, че е склонен да даде голяма финансова награда, ако някоя жена износи неговото бебе.

Съквартирантите обсъдиха дали сумата е достатъчна за 9-те месеца бременност. Коцето като човек, който демонстрира, че разбира и от жени и от пари, веднага предложи услугите си в търсенето на подходящата дама.

Двамата дори успяха да обсъдят хонорара на певеца, който ще получи, за да свърши тази важна задача.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !