Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Отварачката спала с Бирмата, за да отмъсти на Гущеров

отпечатай новината

22.11.2017 16:13 | Видян 3328 пъти

Отварачката спала с Бирмата, за да отмъсти на Гущеров

Християн Гущеров пръв е изневерил на бившата си съпруга – фолк певицата Мария. Това съобщава Уикенд, позовавайки се на свой източник.

Милионерът имал тайна връзка с плеймейтката Николета Лозанова в продължение на година и половина, но чалгаджийката го изловила в крачка и на свой ред му сложила рога, за да си отмъсти. Именно това ще изтъкне тя на бракоразводното дело, което се задава.

Лозанова скочила в леглото на Християн Гущеров малко след раздялата си с футболиста Валери Божинов. Останала без мъж, едрогърдата брюнетка не се посвенила да прелъсти богаташа, въпреки че по това време той все още бил официално обвързан с Мария.

Семейството и преди е имало своите проблеми, но изневярата на Християн най-тежко ударила по достойнството на певицата. Според запознати, интимната афера между милионера и плеймейтката продължила около 18 месеца, като през това време Мария подозирала, че има нещо гнило, но не била сигурна коя е любовницата на мъжа ѝ.

Изнервена от безкрайните подозрения, тя наела частен детектив, който проследил прелюбодейците и така истината излязла наяве. На чалга дивата бил предоставен снимков материал като доказателство за изневярата и това силно наранило самочувствието ѝ. Хора от обкръжението на Отварачката разкриват, че тя останала потресена от направените разкрития, защото не очаквала подобен удар точно от Лозанова.

Навремето бившата водеща на Папараци се снима във видеоклип на певицата и двете станаха близки приятелки, но с дружбата им вече е свършено.

„Николета спеше с мъжа ми повече от година! Тя не е дама, а лека жена без никакъв морал! Май често ѝ се случва да си ляга с обвързани мъже!”, ядосвала се пайнерката пред свои колежки от лекия жанр, пише седмичникът.

За да си отмъсти, Мария също сложила рога на Гущеров с бизнесмена Георги Станоев-Бирмата и с това бракът им окончателно приключил. Раздялата била съпроводена от много грозни сцени и обидни думи, стигнало се дори до заплахи.

Християн изгонил певицата и невръстната ѝ дъщеря от просторния си дом в полите на Витоша, а тя го обрисува в доста черни краски по време на престоя си в Къщата на ВИП Брадър. Извън шоуто тя споделила, че ако Гущеров продължава да я разиграва в съда, ще му го върне тъпкано, като извади компромат срещу него.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !