Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Преслава проговори за бебето от Павел

отпечатай новината

23.11.2017 16:54 | Видян 3705 пъти

Преслава проговори за бебето от Павел

Преслава категорично отрече слуховете, че е бременна. Фолк звездата бе заснета от фотографи с едро коремче и силно поналята снага. Тъй като доскоро певицата бе анорексично слаба, веднага плъзнаха съмнения, че тя чака бебе от новия си приятел Павел Лазаров.

„Не съм бременна, засега. В случая признавам вината си – а тя е, че покрай невероятните умения на Павел в кухнята хапвам повечко. Глези ме всяка вечер с такива вкуснотии, че не мога да устоя“, заяви Преслава.

Тя допълва, че си взима бележка и обещава да се ограничава с храненето и да тренира по-усърдно. Павел страшно я харесвал да е по-сочна.

Според запознати за месец и половина тя е качила 7 килограма, които веднага са се лепнали за коремчето и дупето ѝ. При последната си медийна изява пък откровено разказа за приказката, както я нарече, в която в момента живее.

„В годините съм си патила много точно от тази популярност. Държа на този човек и искам по някакъв начин да не се влияем от подобни писания, защото малко или много, каквото и психика да имаш, всеки може да се разклати от някакви статии, които биха те наранили“, споделя Преслава, цитирана от Уикенд. Тя не крие, че се е чувствала самотна преди да срещне Павел.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !