Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Ралица Паскалева вдига сватба със Салпаров

отпечатай новината

23.11.2017 17:50 | Видян 2421 пъти

Ралица Паскалева вдига сватба със Салпаров

Доктор Стилянова от Откраднат живот най-вероятно съвсем скоро ще мине под венчило със секс символа на родния волейбол Теодор Салпаров.

Двамата вече мислят и за дете, а идеята да стане майка не пречи на актрисата да работи и по своите бъдещи творчески планове, писа „Уикенд“.

„Мога да играя дори и в много напреднала бременност, а след това – да се върна на работа и едновременно с това да си гледам детето”, убедена е Ралица Паскалева от Откраднат живот. В свое интервю за държавната телевизия красивата брюнетка сподели, че за нея няма нищо по-хубаво от децата и колкото повече деца има в семейството, толкова по-щастливо е то. Актрисата вече приемала като свое дете синът на Салпаров от брака му с тв водещата Бойка Делиева.

„Не мога да обичам сина на Теодор по-малко отколкото обичам самия него”, обясни чувствата си тя. С майката на детето също били в прекрасни отношения. Приемала и нея, и детето като част от своето собствено семейство. Самата тя произхождала от такова семейство – баща ѝ имал друг брак, преди да се ожени за майка ѝ.

На пръста на Ралица най-вероятно съвсем скоро ще блесне годежен простен, намекна Салпаров, пише седмичник. „Много съм щастлив с нея и се надявам в бъдеще да създадем едно нормално семейство”, почти ѝ предложи брак той в национален ефир. Тя пък даде ясно да се разбере, че ако ѝ поиска ръката, с готовност ще му я даде.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !