Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Разбра се нагласеният победител в Х Фактор

отпечатай новината

24.11.2017 11:38 | Видян 1500 пъти

Разбра се нагласеният победител в Х Фактор

25-годишната Вирджиния Събева, която пристигна от Норвегия заради музикалното шоу „Х Фактор”, е сигурна победителка, разкриват източници от кухнята на предаването по Нова тв, твърди "Уикенд". Джини проявила музикалния си талант от съвсем малка. Цялото й семейство било свързано с музиката. Баща й бил певец и преди години заминал да работи в Норвегия. Майка й пък дълги години свирила на акордеон.

Сестрата на Вирджиния също пеела добре като нея. Самата тя от 6-годишна се изявявала в музикален хор, а на 8 вече била негова солистка. Завършила музикалното училище „Любомир Пипков” , а след това се записала да следва актьорско майсторство в Нов български университет. Дори се изявява като актриса в един от епизодите на комедийния сериал „Домашен арест”.

Вирджиния обаче прекъсва следването си у нас и заминава при баща си в Норвегия. Установява се в малкото градче Драмен, което е близо до столицата Осло. Блондинката помага на татко си в заведението, което той стопанисва. Вирджиния е управител на клуб с най-голямата атракция пеещи бармани. Постепенно влиза в музикантските среди и започва да се изявява като певица. Записала 3 песни, които се въртели по норвежките радиа.

За малко Джини се разминала с договор с музикалния гигант „Юнивърсъл”. Хит по нейни музика и текст трябвало да се превърне в основен мотив на предаване за женския национален футболен отбор на Норвегия, което да се излъчва всяка седмица. Всичко било договорено, останало само подписването с „Юнивърсъл”. 2 часа преди уговорената среща от медията й телефонирали с лошата вест, че се отказват.  

Ако грабне голямата награда, я очаква договор с музикалната компания на Саня Армутлиева „Вирджиния рекърдс”. Саня намирала някаква поличба във факта, че името на певицата наподобява това на фирмата и вече била категорична, че ще я направи победител.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !