Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Синоптички вдигат сватби заради Деси Банова

отпечатай новината

24.11.2017 16:00 | Видян 3316 пъти

Синоптички вдигат сватби заради Деси Банова

Новината за сензационната връзка на Деси Банова с бившия президент Плевнелиев удари като гръм гилдията на тв синоптичките. 3 от най-ухажваните момичета на времето – Никол Станкулова, Гери Малкоданска и Натали Трифонова, все още са моми, а клюките по повод личния им живот са най-различни.

Когато всички очакваха най-накрая някоя от красавиците да вдигне сватба, се оказа, че булка може би ще бъде ветеранката сред тях – 37-годишната Деси Банова.

Тя е единствената от тях, която има пораснало детенце и не се появяваше на светски събития. Но ударът на Деси амбицирал младите ѝ колежки да се замислят за семейно гнездо.

Станкулова от години е приятелка на сина на шефа на Първа инвестиционна банка – Цеко Минев. Наследникът му Теодор е възпитано и образовано момче. Гери Малкоданска пък е с интериорния дизайнер Алекс Ковачев. Трифонова пък крие кой е мъжът до нея, пише седмичник.

Трите несемейни дами от сутрин до вечер обсъждали клюката за Деси Банова и бившия президент и недоумявали как са се зародили отношенията им, освен това ѝ завиждали – задето Плевнелиев щял да я потопи в лукс.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !