Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Нагласен конкурс отново скара Мегз и Джулиана Гани

отпечатай новината

28.11.2017 09:49 | Видян 1865 пъти

Нагласен конкурс отново скара Мегз и Джулиана Гани

Този уикенд в едно от топ заведенията в град Пловдив се е провел конкурс за най-красива студентка в града под тепетата.

За учудване на всички гост звезда на конкурса била и самата Мегз. Припомняме ви, че Каканашева не веднъж високомерно е отказвала да присъства на подобни мироприятия под предлог, че е твърде заета в работата си.

Този път заради близки отношения със собствениците на заведението и заради приятелска подкрепа към доскорошната си съквартирантка Джулиана Гани, Мегз се съгласила да бъде жури в конкурса и да облече момичетата със свои дрехи. Жури в конкурса още били Алекс и Дани Петканови, които също дошли да уважат и подкрепят бившата си съквартирантка Джулиана Гани.

Всичко в конкурса вървяло чудесно - гостите, сред които някой от най-известните бизнесмени и популярни красавици от местния хайлайф се забавлявали и се наслаждавали на дефилиращите красавици. Не така безоблачно, обаче, преминал финалът на конкурса.

Изглежда Каканашева и Гани имали различно мнение за това кой трябва да спечели конкурса и се скарали. Водещият на шоуто - който е един от репортерите на Господари на ефира за град Пловдив - поканил Мегз да даде специална награда на своята избранница. Мегз, която винаги е до болка искрена, не пропуснала възможността да изкаже мнението си кое според нея е най-красивото момиче в залата. Тя посочила своята фаворитка - Стеляна - и твърдо заявила, че това е най-красивото момиче, което скоро е виждала. Каканашева добавила още, че този избор не е само на нея, но и на Алекс и Дани Петканови. Публиката избухнала в аплодисменти. А Мегз добавила, че работи с много модели, но наiстина рядко среща подобна красота.

Когато дошъл ред на самата Джулиана да даде титлата на победителката, публиката замръзнала. Всички очаквали да е красавицата Стеляна да вземе първата награда, особено щом не е на никоя от предходните позиции и особено след като трима от журито се обявили в нейна подкрепа. Това, обаче, не се случило. Като повечето конкурси в България и този бил нагласен и победителката била друга. Шушука се, че победителката била спала с шефовете на заведението и те притиснали Гани да даде наградата на нея. A красавицата Стеляна, която е достойна за мис България, не получила никаква награда, освен специалната награда на Мегз, която единствена се осмелила да каже кое е най-красивото момиче в залата.

Изглежда възмутена от събитието и от скандала с настоящата мис България, Мегз качи снимка на Стеляна в историята си в инстаграм като написа "моята мис България".

Източник; HotArena

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !