Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Пак обраха Муки и Стоянка

отпечатай новината

28.11.2017 12:25 | Видян 1529 пъти

Пак обраха Муки и Стоянка

Великата Стоянка Мутафова и дъщеря й Муки отново са станали жертва на нагла кражба. Само преди месец Муки пила кафе със свои приятелки, но малко по-късно установила, че не малка сума пари липсва от чантата й.

"Имам брат в САЩ, който наскоро беше в България. двамата с него трябваше да отидем до банката и да вземем едни пари, които си разделихме. Направихме го, после седнах да пия кафе с мои много известни приятелки, а след това видях че парите ги няма. Брат ми ме предупреди да сложа парите в банка, защото знае, че съм разсеяна. Но не му обърнах внимание и сега съжалявам", разказва Грубешлиева за неприятния инцидент, като не желае да споменава имената на популярните дами, с които е била на раздумка.

Муки пък е решила да не пуска жалба до полицията, като в този случай на първо място обвинява себе си и на второ място вече няма доверие на униформените. Припомняме, че само преди няколко месеца Мутафова и дъщеря й бяха нагло обрани. В дома им влезе неизвестен и до днес крадец, който отмъкна 60 хиляди лв. и скъпоценни бижута. "Следващия път ще гледам да съм по-внимателна", зарича се Муки, пише столичен ежедневник.

Тя обаче няма да поиска пари от брат си и признава, че не се сърди, че баща им Леонид Грубешлиев я е лишил от наследство и е оставил всичко на сина си. "Не мога да се сърдя на татко, аз не го потърсих 20 години, не го погледнах, нямам право да искам нищо от него. Преди да почине имахме мното тъжен разговор по телефона, но никога между нас не е ставало дума за пари", спомня си Муки.

източник: ПИК

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !