Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Катрин Вачева: Новата Мис България е като восък, няма никакъв живец

отпечатай новината

28.11.2017 15:45 | Видян 4302 пъти

Катрин Вачева: Новата Мис България е като восък, няма никакъв живец

И моделката Катрин Вачева се включи в общия хор, който не спира да изразява негативното си мнение за избора на новата Мис България Тамара Георгиева.

„Когато ти слагат короната Мис България, никак не върви да нямаш огледало, да не погледнеш и коригираш недостатъците си преди един толкова сериозен конкурс. Ирина Папазова се опитва да я оправдае с лоша снимка, но това е комично и несериозно, все пак никой не се уповава като мнение само на въпросната снимка“, казва Вачева.

Според нея Тамара има издължена, леко грубовата челюст, дълга брадичка, несъразмерни устни.

„Това момиче Тамара стои като мумия, съжалявам, че го казвам, но в нея няма никаква емоция, никакво излъчване, къде е живецът, блясъкът, радостта, ако щеш, в това лице, след като е новата Мис България, питам аз? Освен това се вижда с просто око, че има филъри или ботокс в лицето. Няма естествена гримаса, едва се усмихва, едно такова изкуствено. Бумът, който сега се случва около Тамара, преди години се случи и около името на Антония Петрова. С тази разлика, че Антония има дар слово, говори като политик, има присъствие и харизма. Тук не говорим за красота – трябва да имаш присъствие. Остави го даже кривия нос – пластични хирурзи колкото искаш. Но тя не ме грабва като личност“, отсича в интервю за ШОУ Катрин Вачева.

И допълва:

"По- добре е да се откаже от короната и всичко да стихне. Все пак толкова хейт, колажи, непрекъснато обсъждане не се понасят лесно и не е приятно, а да вървиш напред със запушени уши не е най-добрата опция за една Мис България“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !