Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Разцепление в лагерите в Биг Брадър: Most Wanted

отпечатай новината

28.11.2017 16:00 | Видян 1979 пъти

Разцепление в лагерите в Биг Брадър: Most Wanted

Тази вечер в Биг Брадър: Most Wanted ще станем свидетели на пропукването на основния лагер в Къщата. Людмила ще се изправи срещу Динко с обвинения за предателство, а новата мисия ще превърне най-известната Къща в домакин на първите Зимни олимпийски игри в Нови хан.

Още от първите дни на престоя им в Къщата, най-търсените звезди категорично се разделиха на два лагера – Луна и всички останали. Малко по-късно към певицата се присъедини и Мариела, а останалите ставаха все по-обединени в усилията си да игнорират и елиминират Луна и Нордел.

Тази вечер ще видим как основният лагер в Къщата ще се пропука. Людмила няма да приеме изблиците на близост на Динко към екстравагантната певица, а Джино също ще застане под мерника ѝ, заради стремежа си да бъде мил с всички жени. Захажаева ще обвини и двамата в предателство, а ответната реакция ще предизвика редица сблъсъци помежду им.

Новата седмична мисия ще даде начало на първите и единствени по рода си Зимни олимпийски игри в Нови хан. Съквартирантите ще бъдат разделени на два отбора, а всеки от тях ще трябва да премери сили с представител на другия отбор в различни дисциплини. Мотивацията и хъсът за победа отново ще се върнат в Къщата, а кои звезди ще станат първите олимпийски шампиони, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !