Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Деси Банова: Избирам мъжете по дупето

отпечатай новината

28.11.2017 17:47 | Видян 7968 пъти

Деси Банова: Избирам мъжете по дупето

Синоптичката Деси Банова е пленила с доста палаво поведение бившия президент Росен Плевнелиев. Това става ясно от нейно скандално интервю, в което споделя представите си за любовта и интимните преживявания. В него тя разкрива, че първото, което гледа у мъжете е стегнатото дупе, както и че е имала доста нестандартни секс преживявания и си пада по странните игри. Явно именно разюзданите ѝ за повечето българки интимни представи са се харесали на доста по-възрастният от нея екс политик и милионер.

Дали той има стегнато тяло на над 50 години е загадка, но е факт, че до момента Банова избира мъжете си предимно по банковата сметка и засега само това е напълно доказано, пише ПИК. Припомняме, че в любовния ѝ списък са именити мъже като Христо Стоичков, Крум Савов и Димитър Бербатов, а бащата на дъщеря ѝ е заможен бизнесмен.

Плевнелиев също не прави изключение и всъщност е най-едрата риба, улавяна от Банова, тъй като има десетки милиони от бизнес дейността си. А синоптичката вече е започнала да си показва рогата и да проявява апетит и към богатството му.

Оказва се, че красивата блондинка не е от най-хрисимите и веднага е започнала да изисква от новия си любим луксозен живот. За да е сигурна, че няма да го изпусне, Банова била заета да превземе всяка свободна минута на Плевнелиев с единствената цел да му влезе достатъчно дълбоко под кожата, за да се превърне в най-важния човек в живота му, а разбира се и наследник на богатството му.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !