Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Българче спечели конкурс за красота в Бразилия

отпечатай новината

29.11.2017 16:35 | Видян 1437 пъти

Българче спечели конкурс за красота в Бразилия

От българките по-красиви няма и това е факт! И докато страната се тресе заради избора на новата мис България, в Бразилия без много шум, наше момиченце грабна короната на международен конкурс.

6-годишната Марина Георгиева от село Сборище, Сливенско, вече е носителка на титлата Mini Miss Nations 2017. Конкурсът се проведе в град Куритиба, Бразилия и е един от най-престижните в световен план.

„Никой не се заинтересува от постижението ѝ, но ние сме горди с Марина. Тя спечели измежду 30 деца в цял свят. Беше притеснена, но подготвена. Разплака се, като си чу името като победителка. Ние също”, споделят родителите ѝ, цитирани от седмичник.

Семейството смята, че детето е спечелило, заради естественото си излъчване.

„Тя май единствена беше, която приличаше на дете. Останалите бяха с лични фризьори, гримьори, оскубани вежди и т.н.”, разкрива майка ѝ.

Но макар и принцеса в конкурсите за красота, в живота малката Марина е като Пепеляшка. Семейството има ферма с над 120 говеда и детето редовно помага в грижите за тях.

„От малка живее сред животните, научена е да се грижи за тях. Каквито и титли да печели не си вирва носа. Няма различно отношение към нея – нито вкъщи, нито в училище”, категорична е майка ѝ.

През 2016 Марина печели и конкурса Малка мис България. А наред с мечтата ѝ да стане зъболекар или доктор, мечтае да бъде и Мис България.

Постоянните скандали около този конкурс не притесняват семейство Георгиеви. "Нашето дете, ако печели, то е защото заслужава. Ако един ден спечели и конкурса Мис България, пак ще е само по тази причина”, категорични са фермерите.    

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !