Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Мария танцува в кубчето на Рубик

отпечатай новината

29.11.2017 17:51 | Видян 2291 пъти

Мария танцува в кубчето на Рубик

Заобиколена от разноцветни стени, напомнящи кубчето на Рубик, Мария вдигна адреналина на близо 2000 души по време на концерта за 16-ия рожден ден на Планета тв вчера. Терен на тричасовия спектакъл даде пловдивската зала Колодрум, където чаровното миньонче на фолка зарадва феновете си с любопитна хореография и завидни умения в разчупването на ханша.

На сцената Мария не пропусна да представи и резултата от съвместната си работа с Кристиан Талев-Криско - Червеният картон, пише монитор. Освен нея за високия градус на настроението се погрижиха близо 30 звезди на лекия жанр. Същинската кулминация на вечерта бе излизането на Наско Ментата, който изпя нашумялата напоследък Шушана, подкрепен от Милко Калайджиев.

В големия концерт се включиха още Емилия, Теди Александрова, Илиян, Галена, Преслава и др., а спектакълът бе закрит от Емануела, Анелия и Константин, който получи „отпуск“ от участието си в Биг Брадър: Most Wanted специално за повода.

След като в началото на 2017 г. церемонията по връчването на наградите на телевизията не беше проведена, тази година рожденият ѝ ден се измести от София към Пловдив. Това даде повод на мнозина да предположат, че поводът за това е отливът на интерес към жанра.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !