Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Алек от Фермата обяви война на гаджето-политик на Валерия

отпечатай новината

30.11.2017 09:48 | Видян 2308 пъти

Алек от Фермата обяви война на гаджето-политик на Валерия

Футболистът Алек от риалитито „Фермата“ прави чудеса от храброст цял сезон, за да спечели сърцето на гимнастичката Валерия. Въпреки колебливото й настроение и постоянните промени в чувствата й спрямо него, той успя да се пребори с митичното й гадже извън шоуто. Още в началото на предаването Валерия оповести, че има гадже, което е с позиция в обществото от родния й град Стара Загора, а най-голямата й драма е, че той крие връзката им. Това не й попречи обаче да започне флирт с Алек и вече трети месец да го разиграва с емоциите си.

Тази вечер спортистът повтори номера, който извади от равновесие гимнастичката и й се обясни в любов с трансперант. Преди месец Валерия получи подобно послание по въздуха – парапланерист с надпис „Шуши, липсваш ми“ кацна във фермата с подпис „Пешо“, а кодовото име се оказа на мистериозен политик, който крие връзката си с гимнастичката.

Сега Алек спретна подобна сценка на възлюбената си, с която е разделен, защото тя е на ратайския бряг. Надписът „Обичам те“ грейна от другата страна на реката още от ранни зори и посрещна гимнастичката на път към обора.

„Пешо идва по въздуха, Алек идва по земя, но нападението по земя е по-силно“, обобщи ситуацията другият ратай Станислав.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !