Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Гала събрала Роско и Деси

отпечатай новината

30.11.2017 10:20 | Видян 3385 пъти

Гала събрала Роско и Деси

"Не парадираме със своята извесност, но не искаме и не можем да скрием любовта си, даже раздаваме автографи", заяви бившият президент Плевнелиев в студиото на На Кафе.

Двойката е заедно от 3 месеца, като всичко започнало след същото предаване, в което участвали по различни поводи.

Деси му звъннала да го поздрави за успешното представяне и така започнало всичко.

Преди това, на 26 април случайна среща на церемонията по връчването на наградите Стоян Камбарев ѝ показала, че бил страхотен мъж. От начло тя не искала да присъства, но настоятелната организаторка Деси Тенекеджиева я сколонила.

Тогава Роско поставил ръка на рамото ѝ и тя усетила "искрата".

Гала се похвали, че била една от първите с които Деси споделила за връзката си с бившият президент Плевнелиев.

"Едва се сдържах да не разглася новината", разказва водещата.

"Обичаме България и имаме за цел да вършим добри дела" обобщи Роско.

Просълзен, Плевнелиев каза, че двойката поддържа отлични отношения с бившите си партньори. Той разбрал какво се случва, след като преил Деси на къщата си в Гърция през лятото, заедно с нейната дъщеря Йоана.

Това, което обаче разплака всички е, разказ, който синоптичката направи за най-голямата трагедия в живота на президента, а именно смъртта на най-големия му син Филип.

„От него знам, че месец преди да загуби сина си е бил в болницата, където е имало и много други деца с кардиологични проблеми. Там, където целувал сина си за последен път, му подарили сърце, на което пишело „Само човек, който е изпитал най-голямата болка в живота си се научава истински да живее“. Щом разбрах за трагедията в живота му се разплаках“, спомня си Деси.

Според нея Господ изпраща такива тежки изпитания само на добрите хора. „Той бе действащ президент и баща, който изживя най-страшното, но намери сили да продължи. Това показва много голяма сила на характера“, категорична бе Банова.

По думите й той е един невероятен баща. След първата среща на Росен с Йоана - щерката на Деси, малкото момиченце казало на майка си: „Мамо, този човек е много умен“.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !