Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Кунг-Фу крава стряска Фермата

отпечатай новината

30.11.2017 11:06 | Видян 1135 пъти

Кунг-Фу крава стряска Фермата

Кравата Петкана се оказа едно от най-големите изпитания за фермерите. Бременното животно е едно от най-свирепите добичета и редовно раздава ритници, докато я доят. Нито откритият урок от двама пастири, нито напътствията на Финци, помогнаха на младите фермери да намерят подход към агресивната бременна крава.

Тази вечер Петкана получи званието Кунг фу крава заради сложния си нрав и неочаквани прояви.

„Може би идва от манастира Шао Лин, има зъл поглед. Гледали ли сте „Кунг фу панда“? Е, това е Кунг фу крава. Само една лента й липсва на челото“, посочи приликите с известната анимация Станислав. Той и другият ратай Валерия така и не успяха да издоят добичето от страх. Със задачата се зае лично фермерът на седмицата Калоян, който е вещ в занаята с доенето.

Петкана не е единственото страшилище сред кравите във „Фермата“. Предното добиче, което предизвика стрес на участник беше кравата Васка. Боснешкото говедо уплаши двуметровия шампион Владо Николов на първия дуел във фермата, когато не му даде да я докосне. По-късно обаче спортната легенда  преодоля страха си и се справи с доенето на друга крава с джентълменски подход.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !