Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Новата Мис Плеймейт ще върти ресторант

отпечатай новината

30.11.2017 11:53 | Видян 1670 пъти

Новата Мис Плеймейт ще върти ресторант

Публиката скандира името на Нора Недкова, тя заяви на журито скромно "Аз съм човекът!"

"Родена съм за световна сцена, искам да бъда част от това нещо и ето, че съм на точното място.", заяви Нора Недкова минути след като лентата Мис Плеймейт 2017 прилепна върху щедрия й бюст. Тя е на 24 години, от Варна и се издържа като клубна танцьорка - професионален път, по който са минали и предшественичките й в еротичния конкурс на Playboy Елена Кучкова и Ася Капчикова.

Пред жури, в чиито редици влязоха ценители на женския сексапил като Любен Дилов-син и Жени Калканджиева, блондинката показа самочувствие, което значително надхвърляше скромния й ръст. От позицията на своите не повече от 170 см, 20 от които се дължаха на токове в садо-мазо стилистиката, Нора обясни, че я чакат "нови врати и нови подвизи" след конкурса. "Трябва да се прави нещо, искам да имам бизнес. Аз обожавам купоните и нищо чудно да отворя ресторанти или бар.", изстреля пред скандиращата името й зала на столичен хотел Нора.

На въпроса на Дилов дали знае как да кисне зеле в бидон, Недкова махна с ръка и все така наперено отсече: "Не готвя и съм прекалено заета да поддържам това тяло красиво, за да знам." Когато журито я попита как си обяснява симпатиите на тълпата, която така горещо и шумно я подкрепя, миньончето каза: "Още на предварителния кръг в Пловдив беше така, всички викаха за мен. А аз не бях стъпвала в Пловдив. Явно усещат хората потенциала, аз съм човекът!".

Напук на напереното си поведение в бекстейджа Недкова сви перки и заяви пред codefashion.bg, че поебдата й е била неочаквана. "Не съм чула за себе си нито един негативен коментар. Надявам се да си е заслужавало цялата енергия, която вложих, тъй като този конкурс, колкото и несериозен да изглежда е изключително натоварващ, напрягащ и отговорен. Всяко едно момиче се постара прекалено много. Благодаря на всички, които гласуваха за мене."

Подгласничка на Нора стана Ана-Мария Чернева, която редовия зрител познава от "София - ден и нощ" по Нова тв. Сред претендентките за титлата бяха поетеса, собственичка на стрелбище, любителка на астрономията и механик на пистови мотори.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !