Искат от 2 до 13 хил. лв. за интервю

„Държавна медия ми иска 2 000 лв. за 10-минутно...

Новият на Златка влиза в политиката

Нoвият любoвник нa Злaткa Димитрoвa – фитнec...

Джулиана Гани "спря тока" на полицаи в Къщата с ягодите

отпечатай новината

30.11.2017 14:57 | Видян 1147 пъти

Джулиана Гани

Въпреки студеното време и снега, преди ден Джулиана Гани, засне с екипа си нова фотосесия за популярен бранд. Идеята на фотографа била да съблече силиконовата красавица в снега сред естествения декор на една от най-красивите сгради в София, а именно Къщата с ягодите на ул. Сан Стефано.

Необезпокоявана от никого, групичката влязла през съборената ограда и шоуто започнало. Джулиана се преобличала сред порутените стълбища в някога луксозния дом и работата вървяла по план, докато.... не се появили полицаи.

В началото тонът им бил доста рязък и помолили екипът да напусне жилището, което освен паметник на културата и е частна собственост, крие опасност за живота им. В момента, в който Джулиана послушно започнала да се преоблича с ежедневните си дрехи ченетата на полицаите виснали от гледката, която се разкрила пред тях.

Без притеснение моделката останала само по оскъдно бельо, полицаите не могли да обелят и дума - вперили поглед в огромните силиконови прелести на Гани, пише БЛИЦ. Така всичко приключило мирно и тихо, а миската обещава на феновете си до няколко дни да им покаже част от готовите снимки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !