Лео Ди Каприо играе волейбол на плажа

Кинозвезди, играещи волейбол на плажа... Подобно нещо не...

Светлана Гущерова няма да пере...

Плеймейтката Светлана Василева, която вече официално е...

Мис България се сваля с друг

отпечатай новината

30.11.2017 17:30 | Видян 878 пъти

Мис България се сваля с друг

Въпреки че Тамара Георгиева има сериозна връзка с милионерския наследник Стивън Роуз, носителката на короната реши страстно да пофлиртува с елегантен младеж. Двамата се бяха усамотили на едно от вип сепаретата по време на конкурса Мис Плеймейт. Тами и мистериозният мъж си шушукаха и гугуткаха на воля, без никой да ги притеснява.

Младежът бе доста настоятелен и постоянно се опитваше да разсмее Мис България. Тамара от своя страна не отлепяше поглед от мъжа до нея и се кикотеше като малко момиче на приказките на хубавеца.

Двамата отпиха по няколко глътки шампанско, за да повдигнат настроението още повече, пише седмичник. Миската често си пипаше косата, което е знак, че има нещо към момчето и със сигурност ѝ се иска да пофлиртува.

Когато Тами бе оставена на няколко пъти от младежа, тя нервно си ровеше из телефона. Щом мъжът се върнеше при нея, тя на мига оставяше мобилното устройство и сладките им приказки продължаваха на момента.

Тамара и мачото нямаха търпение да разберат коя красавица ще грабне престижната титла Мис Плеймейт. Щом организаторите обявиха, че това е Нора Недкова, двамата се изправиха на крака и започнаха да аплодират победителката.

След края на купона Тамара и мистериозният младеж излязоха заедно от заведението, но се разделиха при входа му. Мъжът пожела лека вечер на Мис България и ѝ изпрати въздушна целувка.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !