Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Меган избра шаферките

отпечатай новината

01.12.2017 13:36 | Видян 8516 пъти

Меган избра шаферките

Напоследък все по-разгорещено се обсъжда скорошния годеж на принц Хари и Меган Маркъл, при което интересът към "Американската Пепеляшка" нараства. Но актрисата по нищо не прилича на приказния персонаж, с когото я сравняват. Меган има лъскав живот, успешна актьорска кариера и верни приятели от трансатлантическия елит.

Така, че ако Маркъл се установи в Лондон, това ще даде нов импулс на светския живот на британската столица. На гости със сигурност ще идват световноизвестна тенисистка, съпруга на важен политик, боливудска звезда, известен дизайнер и много други. Вижте тогава чии имена се крият под гореизброените титли:

Маркъс Андерсън - краля на партитата и член на ръководството на частните клубове Soho House

Това е човекът, запознал Мегън с принц Хари - Маркъс Андерсън. С актрисата са приятели от години, техни снимки заедно са се появявали неведнъж в социалните мрежи. Самата Мегън навремето спомена Маркъс като "един от най-близките й приятели". Андерсън е роден в Онтарио, където се запознал с потенциалната годеница на принца. На 19 години се преместил да живее в Лондон и за да си изкара прехраната, започнал работа като сервитьор в частния клуб Soho House. Талантът и общителността на младежа не останали незабелязани, скоро Маркъс се издигнал до директор по въпросите на глобалното членство в клуба.

Пак той открил клон на Soho в Торонто - точно когато в града била и Мегън, на снимачната площадка на "Костюмари".

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !