Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мара тръгна по чехли Гучи и минижуп посред зима

отпечатай новината

02.12.2017 09:00 | Видян 4161 пъти

Мара тръгна по чехли Гучи и минижуп посред зима

На тормоз, но от приятния, са подложени мъжете от столичния квартал "Лозенец" и по-точно тези, живеещи в периметъра около хотел "Маринела". Спокойното ежедневие на силния пол смушава една от ВИП-обитателките на елитния район - фолк дивата Мария.

На 19 ноември, неделя, Мария имаше снимки на видеото към новия й хит на композитора Даниел Ганев. Папараците на "Жълтите новини" причакаха певицата край фризьорския салон Фифи и Чочо в "Лозенец", на който Мария е една от най-верните клиентки вече над 15 години.

Мария не е от ранобудните и се появи чак, след като стрелките на часовника прескочиха 12 по обед.

Дано тези кадри не достигнат до личния лекар на Мария, а и до продуцента й Митко Пайнера. Защото и двамата биха се притеснили за здравето на певицата, която посред зима е излязла от дома си по голи крака, едва-едва покрити от ефирна рокличка, тип минижуп, от сатен и дантела, и по чехлички "Гучи". Чехличките не били летни, водели се от зимната колекция на бранда, уточняват модни капацитети. Зимни, летни - нали все са чехлички!

След почти два часа разкрасителни процедури, ходещото изкушение се появи с широка усмивка пред салона, готова да даде всичко от себе си на снимачната площадка на поредния си хит.

Източник: ПИК

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !