Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

С какво се бори Ума Търман?

отпечатай новината

02.12.2017 09:15 | Видян 1969 пъти

С какво се бори Ума Търман?

Една от причините да гледамe Ума Търман на голям екран е продължителната и тежка битка, която е водила като дете и тийнейджър с дислексията. Заболяването се характеризира с трудност да четеш, пишеш, а съответно и учиш.

„Една от терапиите за справяне с дислексията са актьорските курсове. Ученето наизуст на текстове помага да се научиш да четеш. Аз много късно започнах да чета, но след това пък не можех да се спра. Влюбих се в разказването на истории, което е още една причина да се влюбя в актьорската професия още като дете“, казва тя.

47-годишната в момента актриса вече може да се похвали със сериозна актьорска кариера, но тя е категорична, че успехът в седмото изкуство често е въпрос на късмет. „Великата, голямата, силната роля ти се случва само един-два пъти. При някои може да е по-често, но при други изобщо не идва. Така че аз съм благодарна“, коментира Ума Търман.

Наскоро обаче тя намекна, че е била сред жертвите на сексуалните посегателства на Харви Уейнстейн, но все още не била готова да говори за случилото се.


Източник: eva.bg
Снимка: getty images/guliver

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !