Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

DMX ще олекне със 100 000 глоба за укриване на данъци

отпечатай новината

01.12.2017 14:22 | Видян 1042 пъти

DMX ще олекне със 100 000 глоба за укриване на данъци

Ърл Симънс, както е името по паспорт на рапъра DMX, се призна за виновен за данъчни измами в размер на 1,7 милиона долара. Рокадите се извършвани в периода 2000 г - 2005 г, когато е прехвърлял пари в сметки на мениджъри и съдружници.

Съдът в Манхатън го подведе под отговорност за укриването на тлъсти суми, спечелени от ротациите на хитове като X Gon' Give it to Ya и Where the Hood At.  

"Виновен съм, дори и след като упълномощих други хора да се разпореждат с това", каза рапърът пред магистратите.

През юли адвокатът му заяви, че той няма да се признае за виновен, защото се е занимавал с музиката си, а е обвинен за "пропуски на хора, които не са направили това, за което той ги е наел".

DMX е изправен пред опцията да излежи 5 години зад решетките и да брои 100 хиляди долара глоба, пише монитор. Не е ясно кога ще трябва да изплати сумата от 1,7 милиона долара, която дължи от данъците.

Присъдата на изпълнителя ще бъде обявена на 29 март.

Въпреки че е спечелил 2,3 милиона долара от 2010 до 2015 г., DMX не е декларирал никакви приходи и не е използвал банкова сметка на свое име. Давал е също лъжливи декларации за доходите си в съда, когато е започнал процедура за несъстоятелност.

Съдът обаче три пъти е отказал да обяви фалита му, за последен път през 2016 г. Тези процедури са свързани по-скоро с нежеланието му да плаща издръжки. Той има 15 деца от девет жени.

DMX е добре познато име от криминалните колонки на САЩ – той е бил задържан няколко пъти за носене на оръжие без разрешително, за притежание на наркотици, превишена скорост, както и за хулиганско поведение на публични места и жестокост над животни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !