Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Луиза Григорова отвя Анжела Недялкова на Жена на годината

отпечатай новината

03.12.2017 09:00 | Видян 3167 пъти

Луиза Григорова отвя Анжела Недялкова на Жена на годината

Звездата от Откраднат живот Луиза Григорова триумфира на церемонията по връчването на наградите Жена на годината в категория Актриси. Бившият модел събра симпатиите в онлайн гласуването на читателите на сп. Grazia при наличието на сериозна конкуренция като Анжела Недялкова.

Бунтарката с ценз по операторско майсторство и афинитет към графичния дизайн получи главната женска роля в Трейнспотинг 2 на Дани Бойл и получи суперлативи за играта си от световната критика.

Световният успех на Анжела очевидно не топли редовия нашенец, който се забавлява повече със сериалите родно производство, отколкото с добрите образци в европейското кино.

На церемонията, провела се завчера в столичен театър, Луиза по изключение пристигна с майка си, собственика на модна агенция Ивет Фешън Ивет Григорова.

Гимнастичката Невяна Владинова, певицата Михаела Маринова, водещата Десислава Стоянова взеха отличието съответно в категории Спорт, Музика и Телевизия.

Наградата за цялостен принос, обявена като Послание във времето, получи задочно Ивет Лалова-Колио, пише монитор. Харизматичната ни лекоатлетка отвя кандидатури на колоси като оперната прима Райна Кабаиванска, Татяна Лолова и журналистката със смело сърце Елена Йончева.

Водещ на събитието бе актьора Дарин Ангелов, а за доброто настроение на гостите се погрижиха отличничката от X Factor Християна Лоизу и Албена Танева.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !