Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Франческа от Фермата отвори ресторант

отпечатай новината

04.12.2017 13:30 | Видян 3055 пъти

Франческа от Фермата отвори ресторант

Чаровната италианка от „Фермата“ – Франческа, отвори малко ресторантче в сърцето на София. Идеята за „Маngia e bevi“ (Яж и пий) й дошла, докато била в риалитито. „И преди това знаех, че искам ново начало, Но идеята дойде във „Фермата“, чийто сезон е именно под мотото „Ново начало“ – да сътворя едно хубаво място, на което да се събираме.

Не е огромна инвестиция, ние със съдружника ми Мирко сме млади хора. Но се получи точно както искахме – уютно и вкусно“, разказа след откриването в събота щастливата Франческа. За да й пожелаят успех в ресторантчето се появиха отпадналите от шоуто участници, а дърводелецът Станислав й изпрати специален подарък - поставка за вино, изработена от него, във формата на бухал.

Приятелите на Франческа, които бяха на откриването, не пропуснаха да се пошегуват, че фермерката сигурно сама е сковала стълбата в ресторанта с уменията, придобити в шоуто.

Ресторантът ще предлага само италиански ястия, които са поверени на италианеца Стефан – също трайно заселил се в България, подобно на Франческа. „В менюто има малко ястия, но са приготвени както трябва“, безкомпромисна е Франческа. Всяка част от менюто се внася директно от Италия, а едно от най-важните неща – виното, ще бъде подбирано от италиански сомелиер.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !