Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Алек от Фермата крие гадже навън?

отпечатай новината

06.12.2017 10:51 | Видян 2456 пъти

Алек от Фермата крие гадже навън?

Преди да влезе в хитовия формат „Фермата” влюбеният футболист Алек е бил любовник с по-възрастна жена с деца. В откровен разговор между Валерия, Станислав и Алек, футболистът сподели, че е имал тайни сексуални отношения с обвързана жена.

Явно историите между новоизлюпената в шоуто двойка Валерия и Алек са много сходни, заради аферата на гимнастичката с високопоставеното й гадже, което я крие. След като блондинката разбра тази неочаквана новина от Алек обяче, тя избухна: „Аз това не го възприемам за нормално!”. Валерия се притеснява, че се намесва в чужди заплетени отношения и може да остане наранена и да нарани неволно уж бившата любовница на Алек.

Станислав от своя стана показа мъжка солидарност: „А това твойто нормално ли е, твоята тъпа история с тоя Пешо? Ти каква си била? Ти си била играчка, ако искаш да знаеш!“.

След всички излияния Алек отново се улиса в любовни обяснения към гимнастичката. Дали нещата между тях ще продължат и след края на предаването или той ще се върне към стария си живот на плейбой, все още не е ясно.

Източник: HotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !