Решаваща битка за титлата MasterChef

Тази вечер от 21:00 часа в MasterChef зрителите на бТВ ще...

Гледаме новият хит на Алмодовар на...

Филмът Болка и величие на знаменития Педро Алмодовар,...

Арестуваха Стела от София – Ден и Нощ

отпечатай новината

06.12.2017 11:07 | Видян 1235 пъти

Арестуваха Стела от София – Ден и Нощ

Новата седмица носи малки радости, напрегнати моменти и ярки разочарования за героите от "София – Ден и Нощ" във вторник, в четвъртък и петък. В една много приятна и забавна вечер, Стела е арестувана за ужас на своите приятели. Сестрата на Дани е шокирана и не може да си обясни, какво се случва.

Защо се стига до арест, как ще се развие опасната ситуация и каква е причината полицията да задържи Стела за разпит? Опасност надушва и Митко, който е силно притеснен за своя приятел Боби. Бащата на квартирата е разклатен емоционално след предателството на Ася, но решава да загърби депресията и да се отдаде на щур ергенски живот.

Митко обаче се притеснява, че заради нараненото си достойнство Боби започва да прекалява с приключенията и тръгва по съмнителен път, доверявайки се на неподходящи хора. Дали това наистина е така или Митко гледа прекалено негативно заради собствено си разочарование? И как ще се отрази това на приятелството им? Мечти и надежди имат най-вече Симона и Асен.

Двамата с радост чакат датата за интервю в Американското посолство и се надяват като за начало подаването на документи за виза да мине гладко. Как ще се развият нещата и по какъв начин една чиста случайност ще промени напълно хода на събитията? TАГОВЕ: стела софия ден и нощ

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !