Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Dee: Мариела Нордел е по-противна от Луна

отпечатай новината

06.12.2017 12:09 | Видян 2079 пъти

Dee: Мариела Нордел е по-противна от Луна

След излизането си от къщата, Dee разкри подробности от формата, от който доскоро бе част, но си тръгна, след като зрителите го изгониха.

За Мариела Нордел мнението му е най-негативно. Техни общи познати са го предупредили, че едрата дама не е приятен човек и докато съжителстваше с нея, рапърът се е убедил в това.

За Дебора разказа, че не си спомня какво точно са свършили, тъй като е имал участия преди старта на формата и не се е бил наспал добре. Сигурен е, че едва ли са щели да стигнат до крайности, тъй като тя не е неговият тип жена.

За Dee Луна е голяма циркаджийка и е изкарала извън всякакви граници нервната му система, разказва той пред „Шоу“. Заради нея е щял да си тръгне доброволно дори. Нарочно дразнела съквартирантите, а само Мама Жаба била по-противна от някогашната турбо чалга фурия.

Фаворити на Dee за спечелването на голямата награда са Фънки или Константин. „Коцето е уникален изпълнител и човек, задължително ще направим дует с него. Не мога да кажа една дума по негов адрес. Държа се достойно и на ниво. Когато усети, че някой е фалшив, директно му го казва в очите“.

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !