Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Захажаева и Вулева скрани заради мъж

отпечатай новината

07.12.2017 10:33 | Видян 1881 пъти

Захажаева и Вулева скрани заради мъж

Людмила Захажаева и дъщеря й Албена Вулева вече близо 1 година не са си продумвали и дума след жестока свада, предава „Галерия“. Това твърдят близки до гаджето на тв водещата, който е и ябълката на раздора между майка и дъщеря.

Двете пазят в тайна конфликтните си отношения по желание на Захажаева, която не искала „да става за резил на хората“. Затова и Вулева я защитава на всеки лайф в „Биг Брадър“ като примерна дъщеря и по нищо не личи, че Албена е дълбоко обидена на майка си заради голямата си любов Недик Недков.

Припомняме, че Вулева и фитнес инструкторът Недик са заедно повече от 10 години. През този период двамата няколко пъти се разделяха и събираха, все заради изневери от страна на бодибилдъра. Именно заради слабите му ангели Захажаева никога не го е харесвала и постоянно мелела сол на главата на дъщеря си. „Ти заслужаваш нещо по-добро. Ти си дама, красива, интелигентна, може да имаш всеки, а не този гол охлюв“, нареждала Людмила. Гаджето на дъщеря й дори не е сред многобройните й приятели във Фейсбук.

Година след участието на Албена в „ВИП Брадър“ през 2014 двамата с Недик се разделят окончателно. Уж. Тогава Вулева разбира, че той си има любовница на име Мери, с която отношенията му се задълбочават и Недков дори планира да зареже тв водещата. Албена избира първа да сложи край на връзката им, а за Недик решението й идва добре дошло. Фитнес инструкторът и Мери заживяват заедно на семейни начала, а най-щастлива от стеклите се обстоятелства е бившата му кандидат-свекърва Захажаева. Рускинята е доволна, че дъщеря йнай-сетне се е отървала от кръшкача.

Щастието й обаче продължава само година. Мери и Недик се разделят и той отново се връща при всеопрощаващата Албена. Така започват и непрестанните скандали между нея и майка й, която с острия си език винаги знаела как да я ужили. След поредния конфликт двете си казват толкова жестоки думи, че Вулева три дни плаче на рамото на любимия си, разказват негови авери.

„Останеш ли с него, ти вече нямаш майка“, заплашила Захажаева. Така Албена избира любовта на неверния си приятел, а Людмила в продължение на близо година не звъни на дъщеря си. Едва след поканата на „Биг Брадър“ да участва в риалити шоуто, Захажаева се обажда на Вулева с апел да го играят сплотено семейство поне запред хората. И до момента Албена перфектно успява да скри истината.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !