Любимата храна на Кралицата била за...

Покойната кралица може и да е похапвала от най-добрите...

Отиде си режисьорката Мариана...

Тази нощ си отиде режисьорката Мариана...

Новата Мис Плеймейт: Аз съм лошото момиче на Куката

отпечатай новината

07.12.2017 11:35 | Видян 3209 пъти

Новата Мис Плеймейт: Аз съм лошото момиче на Куката

Нора Недкова омая и Куката. Актуалната мис Плеймейт успя да завърти главата на култовия герой от „Под прикритие”, научи HotArena.

Красавицата обаче омагьосва с прелести актьора, главно пред камерите. Нора се оказа не само модел, но и доста талантлива актриса, гласят последните новини, пише „Телеграф”.
„Снимам филм „Лоши момичета” с актьора Мариан Вълев–Куката. Той ще излезе в кината до няколко месеца”, издаде хубавицата.

Новата мис Плеймейт разкри, че освен това е във възторг от работата си с актьора. „Куката е изключителен професионалист. Във филма участваме с още една участничка в конкурса „Плеймейт” — Ана Мария. Главни героини сме, работим в стриптийз клуб. Сценарият разказва за момиче, което иска да пробие на голяма сцена като танцьорка”, разкрива още Нора.

Недкова твърди, че е загубила доста приятели след победата. И отговори на обидите на Марешка, че си е купила победата.
„Спечелих честно, а тя трябва да се научи да губи. Трудно е да постигнеш успех, когато дори и най-добрите ти приятели не се радват”, казва още тя.

Що се отнася до ухажорите, в момента не може да се отърве от такива. Но си търси мъж с интелект и амбиции, а не просто красив.
„Като малка харесвах красавци. Сега предпочитам такива, които имат акъл в главата”, категорична е плеймейтката.

В момента Нора не може да се отърве от ухажори и от сърце се радва на подкрепата на семейството си. „Лъжа е, че не ме подкрепят. Баща ми отдавна се е отказал от политиката и развива собствен бизнес. И двамата се гордеят с мен”, категорична е тя.

Що се отнася до мъжете, Нора е голям фен на Слави Трифонов и няма търпение да му гостува. „Дори бих се снимала в негов клип”, разкрива още българската Дженифър Лопес.    

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !