На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Любовникът на Линдарева БЕСЕН: Не искам да чувам за нея!

отпечатай новината

07.12.2017 13:14 | Видян 2369 пъти

Любовникът на Линдарева БЕСЕН: Не искам да чувам за нея!

Богатият любовник на моделката Зорница Линдарева е бесен заради показните й свалки с фолк певеца Константин в „Биг Брадър“.

Той потънал от срам, след като напористите й мераци бяха излъчени в предаването и заявил пред свои авери, че слага край на отношенията им.

„Черна ми е! Не искам да чувам повече за нея! Направи ме за срам пред всички! Може да забрави за мен“, категоричен бил турският бизнесмен.

Самата Линдарева вероятно очаква тази реакция, но въпреки това, не спира да флиртува с Коцето. Според запознати, на Зори отдавна не й пукало за богаташа и го използвала само заради парите и скъпите подаръци. Неслучайно моделката изобщо не спомена за неговото съществуване пред своите съквартиранти.

В същото време Линдарева сподели далеч по-съкровени подробности от личния си живот. Красавицата разкри, че е претърпяла два спонтанни аборта от бившия си приятел, като втория път е била бременна с близнаци.

Наши източници ни увериха, че преди да влезе в Къщата, Зори и турският бизнесмен все още са имали връзка. Дни преди старта на шоуто двамата били забелязани в популярен столичен ресторант да се държат доста интимно. Маститият бизнесмен обаче е женен, което е и другата причина Линдарева да не го споменава в „Биг Брадър“. Неслучайно Динко Вълев я нарече разбивачка на семейства.

Източник: HotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !