Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Една истина ще излезе наяве тази вечер в Биг Брадър

отпечатай новината

07.12.2017 16:17 | Видян 1919 пъти

Една истина ще излезе наяве тази вечер в Биг Брадър

Тази вечер в Биг Брадър ще видим безпрецедентните събития, които разтърсиха Къщата вчера и причината Луна да бъде принудително отстранена от шоуто. Динко и Джино ще продължат да търсят истината и ще стигнат до нея, свързвайки се с Дейна Бианкалана.

По време на живото предаване снощи, Луна беше принудително отстранена от шоуто. Причината за това крайно решение бяха действия на физическа агресия от страна на певицата срещу Съквартирантите ѝ, а зрителите видяха само малка част от тях. Тази вечер ще видим какво точно се случи в най-известната Къща и как се стигна до нарушение на най-важното правило за живот в нея.

След като Динко отправи тежки обвинения по адрес на Джино и пожела да се свърже с бившата му жена Дейна Бианкалана, за да ги потвърди, опитите на ямболията не се увенчаха с успех. Задълбочаването на казуса обаче накара Биг Брадър лично да се заеме с издирването на Дейна и тази вечер двамата мъже ще разговарят с нея. Този разговор ще потвърди едната от двете теории и ще уличи в лъжа другата, а кой от двамата казва истината, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

След последните номинации в Биг Брадър: Most Wanted, в които всеки от Съквартирантите посочи кой е най-достоен и кой най-недостоен за победа сред тях. Най-голям брой отрицателен вот събраха Людмила, Зорница, Джино и Динко и в извънреден лайв този петък четиримата ще се борят за своето място на финала, а Константин, Фънки и Светлана се превърнаха в сигурни финалисти в този сезон на шоуто.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !