Гонзо уволни 1 от Ергенът

Българският футболен съюз освободи своята служителка...

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Кобилкина учи Гала как да си върти дупето

отпечатай новината

07.12.2017 16:48 | Видян 1904 пъти

Кобилкина учи Гала как да си върти дупето

Сексоложката Наталия Кобилкина беше гост в студиото на На кафе, където в рамките на няколко минути, пред Гала тя резюмира няколко от многото практики и медитации, които съдържа най-новата ѝ книга. Тя развенча един от митовете, според който сексът е успешно средство за сдобряване.

Кобилкина е категорична, че той дори може да разболее жените, които таят обида в душата си и по този начин блокират потока на енергията при сексуалния акт. За да предпази здравето си, тя първо трябва да отблокира сърцето си, да премахне тъгата чрез смехотерапия, която подробно описва в книгата си.

На живо в студиото, Наталия изнесе открит урок на Гала, как да усъвършенства походката си и да съблазнява околните, носейки си въображаема корона и въртейки си ханша по специален начин, пише БЛИЦ. Кобилкина демонстрира на живо и как жените трябва да си отправят предизвикателства и да дръзнат да поискат от непознат да им подари кола.

Също така категорично посъветва зрителките, които са повече от две години с един мъж, а той още не им е предложил брак, в случай, че не го направи и след като прочетат и приложат техниките от книгата ѝ, директно да се разделят с него, тъй като те са родени да бъдат кралици и съпруги, а не просто приятелки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !