Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Студентка брои 265 бона за мухлясалия апартамент на Азис

отпечатай новината

08.12.2017 11:07 | Видян 2079 пъти

Студентка брои 265 бона за мухлясалия апартамент на Азис

Студентка от Софийския университет купи апартамента, който бе обявен за публична продан от НАП заради неплатени данъци от певеца в размер на половин милион.

35-годишната Пламена е броила 265 00 лв., за да се сдобие с жилището, в което по време на огледите се оказа, че е избил мухъл в спалнята.
Втора година НАП се опитва да продаде жилището в „Мнастирски ливади“, за да компенсира дължимите на лози на певеца, но жена му Гала до последно се опитваше да го брани и пази. Първоначалната цена на имота от 185 кв.м. бе 432 315 лв., но заради липса на купувачи цената бе намалявана два пъти.

Късметлийката, която се сдоби с жилището на Азис е на 35 години. Тя следва редовна доктурантура в СУ по направление политически науки към катедрата „Публична администрация“. Това е вторият апартамент на Пламена, която преди две години си купила апартамент в Чепеларе, пише „Телеграф“.

Според търговския регистър младата жена е учредила фондация „Суверен“ през 2015г. с двама адаши с година по-млади от нея. Още същата година организацията е кандидатствала в ЦИК за наблюдател на местните избори, а година по-късно и за президентските.

Източник: HotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !