Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Брайън Сингър също бе набеден за сексуален насилник

отпечатай новината

08.12.2017 16:14 | Видян 1015 пъти

Брайън Сингър също бе набеден за сексуален насилник

Режисьорът Брайън Сингър, който през последните дни загуби позицията си начело на биографичната лента за Queen Бохемска рапсодия заради системно отсъствие, стана поредният холивудски ас, обвинен в сексуално посегателство.

Според заведеното в съда дело, Сингър е изнасилил малолетен през 2003 г. Искът е подаден от Сизър Санчес-Гусман, като инцидентът е станал, когато той е бил на едва 17 години.

Посегателството се случило на яхтата на режисьора, който обещал на тийнейджъра добро развитие в индустрията, ако запази мълчание, пише монитор. Ден след като новината за обвиненията се появи на бял свят, авторът на Обичайните заподозрени ги отрече.

Това е второто подобно дело срещу Брайън Сингър. Предишното датира от 2014 г. Заведено беше от младия актьор Майкъл Игън, но той прекрати делото. Почти 20 години преди това - през 1997 г., статист на 14 години подаде жалба срещу режисьора, че той го принудил да се къпе гол пред него.

След като бе уволнен в началото на седмицата от продукцията Бохемска рапсодия, студиото 20 Century Fox замени Сингър с Декстър Флечър.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !