Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Лейди Гага сменя името си

отпечатай новината

10.12.2017 11:24 | Видян 1411 пъти

Лейди Гага сменя името си

В хода на зараждащата си актьорска кариера Лейди Гага винаги е запазвала сценичното си име. И в двата сезона на Американска история на ужасите тя беше със сценичното си име "Гага".

Въпреки това, заради нейния предстоящ рестарт на A Star Is Born, звездата е решила да остане на сцената. Брадли Купър наскоро разкри на Entertaiment Weekly, че за филма Гага ще бъде с нейното супер-италианско истинско име - Стефани Германота.

Това е подходящ избор, като се има предвид сюжета на филма. Суперзвездата, която Купър винаги ни представя като Стефани, ще играе певица на име Али, която се бори да постигне своите артистични мечти. 

Купър също разкри, че както в полу-скорошната филмова адаптация на Les Misérables, цялата музика ще бъде записана на живо. "Стефани беше категоричен за това. Тя каза: "Трябва да запишем всичко на живо" и аз се радвам, че го е направила. Това е нощ и ден", каза той.

Въпреки че в процеса са включени много хора, Гага и Купър написаха доста от музиката за филма сами, според записките на режисьора. Певецът Джейсън Исбел също има авторско участие с една от ключовите песни за героя на Купър, докато Марк Ронсон записваше песен с Гага на име The Shallow, която се очертава като обещаваща от режисьора.

Което са прекрасни новини за всички фенове на Joanne, имайки предвид сътрудническата работа между Ронсон и Гага в този албум. Това също е подходящ момент да припомним на всички за сцената в Five Foot Two, когато Гага случайно удря прекрасната кола на Ронсон, а той запазва спокойствие.
 
Източник: Vanity Fair

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !