Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

20 точки от организатора на Мис България правят Тамара победителка

отпечатай новината

11.12.2017 10:15 | Видян 1497 пъти

20 точки от организатора на Мис България правят Тамара победителка

"Изборът на Тамара беше абсолютно честен. Той беше много на кантар, беше много трудно. Пет момичета бяха много оспорвани. Всяка от тях можеше да бъде избрана." Това заяви организаторът на конкурса Ирина Папазова пред bTV.

"Изборът се прави от жури, което е от 25 човека. Те посочват 3 момичета, от които се избира. Има различни системи за гласуване. Ние приехме система с първо, второ и трето място", обясни тя.

6 от 24 члена са посочили Тамара за победител, а 7 са гласували за Йовита. Тамара печели конкурса с 20 точки, които се дават от организаторката Ирина Папазова, пише монитор. Ако тя беше избрала подгласничката, която е на второ място в конкурса, то тогава Йовита щеше да е Мис България.

"Не може за мен Мис България да е на 18 години. Йовита е страхотно момиче, тя ще има своя шанс след няколко години. Другият плюс на Тамара е нейното образование, езиците, които владее, както и страхотната ѝ фигура", каза още Папазова

"Не съм получавала финансови стимули да избера Тамара. Нито съм получавала пари, за която и да е друга участничка. Не съжалявам за избора си, той не беше спонтанен. Ние познаваме тези момичета от 10 дни, не от снимка във вестника", заяви председателката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !