Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Адриана Лима преоценява кариерата си

отпечатай новината

11.12.2017 11:16 | Видян 3996 пъти

Адриана Лима преоценява кариерата си

Бразилският супермодел и дългогодишният ангел на Виктория сикрет Адриана Лима преоцени стандартите си за приемане (и отказване) на определена работа. Тя сподели чувствата си в дълъг пост в Инстаграм тази събота.

Снимката, която сподели Лима е послание за това как обществото принуждава жените, включително и особено моделите, да се придържат към определен стандарт. "Уморена съм от налагането", пише тя, "ние... не можем да продължим да живеем в свят с толкова повърхностни ценности, това не е справедливо."

В заглавието тя продължи в процеса на мислене, споделяйки как когато ѝ беше предложена работа в секси видеозапис, за да бъде споделен в социалните медии, тя помислила да приеме работата. Но след като приятел наскоро изрази неудовлетворението си от собственото си тяло, тя помисли повече за здравословното взаимотношение с тялото и неговия образ:

"Нещо в мен се промени... това не е физическо и умствено здравословно, затова реших да направя тази промяна... повече няма да сваля дрехите си за празна кауза...", пише тя.

Четейки между редовете, човек усеща, че Адриана може би ще направи големи промени в марките, с които работи. Дали ще се откаже да бъде ангел в шоуто на Виктория?

Когато Алесандра Амброзио съобщи, че тазгодишното шоу на Виктория сикрет в Шанхай ще бъде последното ѝ, Лима заяви, че няма да се пренсионира още две години, след 20-ия си тур надолу по подиума на Виктория сикрет.

Източник: Wmagazine

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !