Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Тарантино слуша новата песен на Тома...

Качествена българска музика с напълно ново звучене -...

Тото и Ваня Щерева опасно близки

отпечатай новината

11.12.2017 13:33 | Видян 2837 пъти

Тото и Ваня Щерева опасно близки

Рапърът Тото, който спечели тазгодишното издание на ВИП Брадър, все още поддържа приятелски отношения с бившата си съквартирантка Ваня Щерева. Двамата се сближиха по време на престоя си в Къщата, но дружбата им продължава и до днес.

Нещо повече – писателката е решила да удари едно рамо на изпълнителя, като подпомага бизнеса му с рекламни тениски, пише седмичник. От известно време Йонислав Йотов - Тото и дуетната му половинка Лъчо припечелват не само от участия, но и от продажба на тениски и чаши.

Рапърите въртят онлайн магазин, където пробутват на феновете си артикули с логото на групата им СкандаУ. За да помогне на добрия си приятел Тото в търговията, Ваня Щерва също се включи активно в продажбата на тениски.

Всяка година певицата и писателка организира изложението Хендмейд Фест, където представя своите ръчно изработени кукли от текстил и други материали. Този път освен своите продукти, на сергията си в НДК Ваня е опънала и тениските на Скандау, които предлага на клиентите срещу 20 лева.

Щерева презентирала фланелките на Тото като висококачествена стока и не пропускала да изтъкне пред купувачите изгодната цена, на която се продават, докладват свидетели.

„Купете си удобни тениски само за 20 лева! Излизат без пари!” , нареждала 47-годишната блондинка.

В светските среди упорито се шушука, че Ваня е хлътнала здраво по рапъра, затова правела всичко възможно да спечели симпатиите му. Той обаче тактично порязвал мераците ѝ, а пред познати разправял, че я приема само като приятелка.

Тото все още е лудо влюбен в гаджето си Яна и нямал никакво намерение да се занимава с жени, възрастни колкото майка му.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !