Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Христо Сираков предложи брак на Анна-Мария Чернева

отпечатай новината

11.12.2017 14:04 | Видян 2580 пъти

Христо Сираков предложи брак на Анна-Мария Чернева

Във втория епизод на предаването Вечеряй с Петя Раева, зрителите на Code Fashion TV ще станат свидетели на ексклузивното предложение. Родният плейбой без колебание признава пред водещата, че има намерение да падне на колене пред чаровната брюнетка.

Часове преди да отлети за Италия, Сираков и спряганата за победителка в актуалния конкурс за титлата Плеймейт на годината, гостуват на Петя Раева. На въпроса защо фаворитката отстъпи короната на Нора Недкова, Христо недвусмислено заявява:

„Щеше да изглежда много нагласено, ако Анна-Мария беше станала Плеймейт 2017-а, а два месеца по-късно се женим.”

Бъдещото семейство показа виртуозни умения в уютната обстановка на ресторант Green Line и приготви класически телешки стек със зеленчуци на JOSPER и изискана салата по италианска рецепта. В компанията на Петя Раева и чаша изискано вино Златен Рожен Христо и Анна-Мария разказват за отношенията си.

Сираков ли е платил за новите силиконови импланти на Анна-Мария и самата Петя Раева ли ще бъде кума на сватбата? Отговорите на тези и други провокативни въпроси, очаквайте на 13-ти декември, сряда точно в 21.00 часа. Само по Code Fashion TV!

Кулинарното шоу Вечеряй с Петя Раева стартира ударно с жената, която е с най-високопоставен пост в държавата. Водещата посрещна своята състудентка и настоящ Вицепремиер и Министър на външните работи Екатерина Захариева.

Двете се развихриха в кухнята, приготвяйки вкусен шаран плакия и ципура. В празничните издания на предаването ще видим кулинарните изкушения и емоционалните откровения на Есил Дюран, Кристиан Кръстев, Теодора Тренева и носителката на тилтлата Мисис България 2017-а Ирина Белчева.

Всеки нов епизод на Вечеряй с Петя Раева, всяка сряда, точно 21.00 часа по Code fashion TV, а всички епизоди може да гледате на www.tv.codefashion.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !