Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Тръгва най-мащабният български сериал правен някога

отпечатай новината

11.12.2017 14:19 | Видян 2090 пъти

Тръгва най-мащабният български сериал правен някога

Един нов сериал на Би Ти Ви ще е конкуренцията на премиерните поредици на Нова тв. Но той ще е колкото за три, казват от Би Ти Ви. Освен че се снима като игрален филм, качеството му ще е на европейско ниво.

“Скъпи наследници” е най-високобюджетната и мащабна телевизионна продукция на българския пазар. Сериалът събира екип от международни специалисти и мултимилионна инвестиция, за да предостави на аудиторията

170 интригуващи, серии през 2018 г.”, обясняват от телевизията.

Клапата на “Скъпи наследници” щракна още миналото лято – първите заснети кадри бяха как Орлин Павлов се качва с рана на главата в медицински хеликоптер. Певецът, който по образование е актьор, изпълнява една от главните роли в сериала. Лично продуцентът Михаил Менкаджиев го кани да участва, след като го гледа във филмите на Ники Илиев “Живи легенди” и “Чужденецът”.

Самият Менкаджиев работи от дълго време в чужбина – продуцира различни сериали в Испания, а преди години у нас правеше “Забранена любов”. Сега той застава зад киносериала “Скъпи наследници” и дори го извежда извън границите на страната ни.

В основата на сюжета е сблъсъкът между две големи фамилии със съвсем различни ценности, които са

принудени да заживеят на село заради едно завещание

Зрителите ще видят какви избори трябва да прави човек днес и какъв е сблъсъкът между напрегнатото ежедневие в големия град и живота близо до природата.

Младите актьори Дарин Ангелов, Юлиян Петров и Орлин Павлов караха сърф в река за “Скъпи наследници”. СНИМКИ: БИ ТИ ВИ

Няколко снимачни екипа работят по 12 часа шест дни в седмицата. А за да изглежда всичко максимално автентично, в Киноцентъра в “Бояна” пристигат майстори от Лещен, които изграждат от нищото къщи и улици досущ като в красивото село.

Художници работят и по най-малките детайли – като например патинират сградите и така им придават по-старинен вид

“В “Скъпи наследници” зрителите на Би Ти Ви ще видят най-големите и обичани артисти, както и новото поколение телевизионни актьори с потенциал да бъдат следващите големи имена в киноиндустрията. Всеки ще погледне на ежедневието през позитивната призма на уникалния за нашите ширини микс от ценностите на различните поколения”, обясняват от телевизията.

С роли в продукцията са Койна Русева, Георги Кадурин, Дарин Ангелов, Валентин Танев, Веселин Калановски, Виктория Колева, Лорина Камбурова, а сред гост звездите ще са сноубордистката Сани Жекова и най-строгият от журито на “Мастършеф” Виктор Ангелов. В сцените ще има кадри с екстремни спортове от Аржентина, Испания и Турция, направени специално за българската продукция.

“Традиции и съвременни тенденции ще се съчетаят с прогресивни бизнес идеи, ще се противопоставят патриархалното и модерното семейство, характерните за нацията ни и актуалните към днешния ден професионални ангажименти, спортове и занимания през свободното време. Сюжетът на “Скъпи наследници” ще представи пълната палитра от емоции и вълнения на съвременния човек”, казват още от телевизията.

Източник: 24 часа


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !