Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Безкнижниците ни бият и в Брадъра

отпечатай новината

12.12.2017 11:00 | Видян 2088 пъти | Гласували 1

Безкнижниците ни бият и в Брадъра

Не стигат безкнижниците в политиката, ами и при гласуване в Биг Брадър пак спечели човек, който сам заяви пред цял народ, че се гордее, че не чете. "Ученето, четенето не е за мен", каза онзи там, дето не желаем да му споменаваме името. Нямал време човекът. А часове за пръскане с лакове и размазване на гелове по онова, което нарича прическа има в изобилие. Такива едни, приятели, евроатлантически ценности.

Понеже вярваме в доброто, ще отдадем гласуването за един гел на модните напоследък телефонни измами. Не ще да е друго, надяваме се искрно ние. Иначе много би ни било срам за духовното развитие на нацията или онези нейни 7-8%, гледащи тв шоуто, ако се вярва на рейтингите. Апропо, справка, която прочетохме ни даде да разберем, че първият Брадър е по-малко гледан от вторя. Вярно с процент, но пак е показателно

Изобщо не ни стана ясно какво в този гел може да има ВИП - единствената професия, за която се пътвърди, че е имал е тираджията. Но го произведоха за победител баш във ВИП-а преди 2 години. Иначе чухме от него, че този и онзи не можели да се сравняват с него дишали му праха, вземали му огризките - това беше синоним на жени в неговия речник, понеже определението прозвуча по адрес на бившата му съпруга. На практика най-близкото до допир с шоубизнеса, което знаем за него е връзката му с фолкпевица от Б-отбора на Пайнер.

Не е ясно изобщо защо е бил поканен и в Биг Брадър Моуст Уонтед. Дали е Най-търсен според името на предаването от разни българи в Чикаго, които доста убедително - вес едно дали организирано или не, го питаха къде са им парите за това и онова.

Онези, които толкова настояват Мис България да си върне короната, да подаде оставка, казано политически, сега защо мълчат. Горкото момиче си навлече гнева на нацията заради един нос, който не е вина на милата Тамара. В случая с гела обаче гордостта с НЕчетенето е деяние декларирано и самоволно. О-став-ка!

Още за победата на Джино вижте ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !