Стандартите за ремонт на Спаси София:...

Стандартите за ремонт на Спаси София: Фотофакт

Обратни паркоместа на бул Витоша от...

Обратни паркоместа на бул Витоша от Бонев и кмета за 1М...

Огромен интерес към концерта на Тимъти в София

отпечатай новината

12.12.2017 11:44 | Видян 1179 пъти

Огромен интерес към концерта на Тимъти в София

Небивал интерес предизвика обявяването на първия концерт у нас на най-голямата руска RnB звезда ТИМАТИ, който ще е на 16 февруари (петък) в зала „Универсиада“. Феноменалното шоу, с което изпълнителят на хитовете „Где ты, где я“ и „Ключи от рая“ ще зарадва родните фенове, бе анонсирано едва преди три дни, а VIP билетите за събитието вече са изчерпани.

Минути след като уникалният лайв на ТИМАТИ в София бе официално обявен, новината стана най-обсъжданото и споделяно събитие. Предстоящият концерт предизвика вълна от положителни коментари от редица почитатели на рапъра, като сред първите грабнали билети за шоуто са едни от най-често споменаваните в медиите у нас светски личности.

Определян за един от най-успешните млади изпълнители, руският секссимвол ще представи на 16 февруари всичките си най-големи хитове, които гарантирано ще поставят ударно начало на една забележителна музикална година. Концертът на Тимати е на 16 февруари 2018 г. в зала „Универсиада “. Начало 20:00 часа. Билети вече са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Организатор на събитието е MOKO Solution.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !